ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

Στο Anjeli Studio & Salon αναλαμβάνουμε την περιποίηση των άκρων σας χρησιμοποιώντας μοναδικές τεχνικές. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας προτείνει νέες τάσεις για τα νύχια σας. Στόχος μας η απόλυτη ικανοποίηση σας και η παροχή υπηρεσιών που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Στο Anjeli Studio & Salon σας προσφέρουμε χτενίσματα μοναδικής αισθητικής που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας και ανανεώνουν το στυλ σας. Δημιουργούμε κουρέματα που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και της προσωπικότητας σας. Οι έμπειροι colorists του κομμωτηρίου μας βρίσκουν για εσάς την ιδανική απόχρωση που σας ταιριάζει .Στον χώρο μας εφαρμόζουμε θεραπείες για ταλαιπωρημένα μαλλιά με φυτικά προϊόντα για καλύτερη λάμψη και υγιή μαλλιά.

ΜΑΣΑΖ

Στο Anjeli σας προσφέρουμε απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας έχοντας την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα είδη μασάζ αυτό που έχει ανάγκη το σώμα σας.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Η αποτρίχωση αφορά την αισθητική εικόνα όλων μας και για αυτό σας παρέχουμε την δυνατότητα απαλλαγής της τριχοφυΐας σε διάφορα σημεία του σώματος και του προσώπου σας.

ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Τα extensions βλεφαρίδων είναι μια ανώδυνη μέθοδος όπου ενισχύει το μάκρος και την πυκνότητά της φυσικής τρίχας. Τοποθετούνται τρίχα τρίχα πάνω στις δικές σας βλεφαρίδες για ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Wedding Packages

Στην πιο όμορφη μέρα της ζωής σας θα είμαστε δίπλα σας για να την κάνουμε ομορφότερη. Η ομάδα του κομμωτηρίου μας θα συμβάλλει σημαντικά με προτάσεις που θα τονίσουν την προσωπικότητά και το στυλ σας, ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε και επιθυμείτε. Αφεθείτε στα χέρια του έμπειρου προσωπικού μας και σας εγγυόμαστε ότι θα απολαύσετε την προετοιμασία. Το χτένισμα είναι αυτό που θα δώσει την τελική εικόνα για να μαγνητίσει τα βλέμματα όλων και να σας κάνει να ξεχωρίσετε!